Sudjelujte na webinaru “Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19″

U sklopu javnozdravstvene kampanje “Imaš znanje, budi primjer!”, s osam komora u zdravstvu organiziramo webinar “Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19“. Webinar će se bodovati za članove naše komore, a sudjelovanje na njemu je besplatno.

Webinar će se održati u srijedu, 27. siječnja od 18 do 20 sati.  

O regulatornim procesima i odobravanju cjepiva protiv COVID-19 govorit će dr. sc. Nikica Mirošević Škvrce, mag. pharm, dok će prof. dr. sc. Goran Tešović, dr. med. održati predavanje o kliničkim perspektivama i istraživanjima o cijepljenju protiv COVID-19.
Dr. sc. Bernard Kaić, prim. dr. med. će govoriti o epidemiološkoj perspektivi i istraživanjima o cijepljenju protiv COVID-19. Uvodno će se sudionicima webinara obratiti predsjednik HLK-a, dr. sc. Krešimir Luetić.

Niste sigurni trebate li se cijepiti? Želite više saznati o sastavu cjepiva? Želite pitati stručnjake kako je cjepivo “tako brzo odobreno”? Zabrinjava vas rizičnost cjepiva? Brinu vas moguće nuspojave na cjepivo? Sudjelujte na webinaru na kojem je posebnih 60 minuta predviđeno upravo za odgovore na vaša pitanja. Pitanja možete postaviti u prijavnom obrascu. 

Prijavite se za webinar: bit.ly/Prijava_webinar_cijepljenje

Nakon prijave, dobit ćete mailom u srijedu link za spajanje na webinar. 

Organizatori webinara su Hrvatska komora dentalne medicine, Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska ljekarnička komora i Hrvatska psihološka komora.