3. Međunarodni Kongres Nutricionista

3. Međunarodni kongres nutricionista održava se u Zagrebu u Hotelu Panorama. Datum održavanja je od 6 do 8. studenog 2015. godine, a organizacijski tim ovog puta čine Hrvatski Zbor Nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski Akademski Centar Primijenjenog Nutricionizma.

Osnovni cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja kako bi zajedničkim naporima pokušali djelovati na svijest građana kada su u pitanju pravilna prehrana, zdrav način života i kultura življenja.

Na 3. Međunarodnom kongresu nutricionista sudjelovati će brojni stručnjaci s područja znanosti o prehrani, medicine, agronomije, gastro-enologije, farmacije, biokemije, psihologije i kineziologije iz Hrvatske i inozemstva.

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

 

http://www.kongresnutricionista.com/

Preuzmi: Program_kongresa_2

Preuzmi: Zbornik_2